top of page
Korianderboter
Over het recept
Overheerlijk op een stokbrood, turks brood, bij de bbq, soep of voorafje.
korianderboter 1.jpg
korianderboter 2.jpg
korianderboter 1.jpg
1/2
Porties:
125 gram
Regio:
-
Keuken:
-
Werktijd:
10 min
Totale bereiding:
10 min
Gang/gerecht:
-
V, v, v of v
Veggie
Materiaal:
-
Seizoen:
-
Complexiteit:
Eenvoudig
Ingrediënten en benodigdheden
- 100 gr zachte roomboter
- 8 steeltjes koriander
- 2 teentjes knoflook
- snufje grof zeezout
Mis en Place
Geen.
Bereiding
Doe de zachte roomboter in een schaaltje.
Haal het blad van de koriander en snijdt fijn ( houdt 2 blaadjes apart) en doe bij de boter.
Pel de knoflookteentjes en schaaf deze op een fijne rasp boven de boter.
Voeg ook het snufje zout toe en roer alles goed door elkaar.
Serveer met de 2 blaadjes verse koriander erop.
Overheerlijk op een stokbrood, turks brood, bij de bbq, soep of voorafje.
KPJ
17 maart 2018
bottom of page